Mijn favorieten

Wat mag u verwachten van HAL Makelaardij bij aankoop?


Het kopen/huren van een woonhuis is een belangrijke emotionele en financiële gebeurtenis, het is veelal een van de grootste uitgaven in uw leven. Prettig wonen kan bijdragen aan u goed voelen, het huis moet passen of dat nu een klein of een groot huis is. Bent u op zoek naar dat droomhuis?  Heeft u een droomhuis op het oog?

Dan is dit het moment om HAL Makelaardij in te schakelen als uw kritische belangenbehartiger bij de zoektocht en aankoop/aanhuur van uw nieuwe woonhuis. Vanuit ons kantoor in Alkmaar hebben wij een compleet zicht op de woningmarkt. Of het nu gaat om een startersappartement of een herenhuis in het centrum van Alkmaar of een stijlvolle villa in Bergen of woonboerderij in de Schermer; HAL Makelaardij weet als uw adviseur waar u wilt u wonen. Hoeveel wilt u besteden. Door een uitgebreide persoonlijke kennismaking de juiste koers uit te zetten.

Wonen is maatwerk en daarom willen wij, als makelaars van HAL Makelaardij, u graag persoonlijk spreken alvorens wij gaan zoeken. Bij onze eerste kennismaking inventariseren wij in alle rust uw woonwensen. Wat voor huis zoekt u? Waar wij hechten wij veel waarde omdat wij willen weten wie u bent en wat voor huis u zoekt.

Door  het wekelijks overleg, de korte lijnen en dankzij de kleinschaligheid is niet alleen uw makelaar met uw nieuwe huis bezig maar ons gehele team. Door deze werkwijze kunnen wij gericht op zoek en slagvaardig handelen als in een later stadium uw droomhuis op de markt  komt.